De afgelopen 20 jaar hebben wij als The Organizing Connection met veel energie prachtige sportevenementen mogen organiseren. In nauwe samenwerking met overheden, sportbonden, merken en in eigen productie. Vol energie bereiden wij ons voor op het jaar 2019, waarin er maar liefst vier (!) WK’s op het programma staan.

We beginnen in maart met de UCI Para-cycling Track World Championships 2019 in Apeldoorn, verhuizen in juni naar ’s-Hertogenbosch voor zowel de para als valide World Archery Championships en we sluiten het jaar af tijdens de UCI Paracycling Road World Championships 2019 in Emmen.

Om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe jaar hebben we een gedaantewisseling ondergaan: de naam The Organizing Connection verandert in Team TOC, terwijl ook onze huisstijl en website een andere uitstraling hebben gekregen. Een uitstraling die past bij het enthousiasme van ons team en de ambities om ook de komende 20 jaar sportevenementen van wereldklasse te organiseren.