Marcel van de Goor stapt over naar sportevenementenbureau Team TOC. Van de Goor (rechts op de foto) was de afgelopen vijf jaar Head of Events bij Red Bull Nederland, per 1 april voegt hij zich bij Team TOC.

Als Head of Events bij Red Bull Nederland werkte Van de Goor onder meer aan de Red Bull Knock Out, Red Bull Zeepkistenrace, de Red Bull Caravanrace en Wings For Life. Voor Van de Goor bij Red Bull aan de slag ging, was hij ruim tien jaar Project- en Event Manager bij sportevenementenbureau Shivers – in 2015 overgegaan in SportVibes.

Bij Team TOC gaat Van de Goor zich samen met directeur/eigenaar Eric Kersten richten op de verdere ontwikkeling van het bedrijf, in het verleden onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de WK  Veldrijden in Hoogerheide (2009 en 2014), de WK BMX in Ahoy Rotterdam (2014) en de WK Handboogschieten in ’s-Hertogenbosch (2019).

“Samen met directeur Eric Kersten en het complete team ga ik mooie events neerzetten, de operationele structuur vormgeven en het bureau hopelijk verder laten groeien”, vertelt Van de Goor over zijn nieuwe rol bij Team TOC. “Een bureau met een warme Brabantse grondslag, hetgeen goed bij mij past. Een eerlijke, warme en ‘gezellige’ omgeving waar de laatste jaren prachtige events zijn neergezet.”

Eric Kersten (Directeur/eigenaar Team TOC): “Marcel en Team TOC hebben eerder perfect samengewerkt bij onder meer de Red Bull Zeepkistenrace en Red Bull Kop Over Kop. Met Marcel halen we een ervaren eventmanager binnen, die bovendien ruime kennis en ervaring heeft op het gebied van sportmarketing en het aansturen van teams.”

Team TOC organiseert in 2020 onder meer de WK Ultimate Frisbee 2020 in Leeuwarden. Daarnaast werkt het bureau aan de European Company Games 2021 in Arnhem, de WK Veldrijden 2023 in Hoogerheide en verschillende nieuwe concepten.