Is communicatie & marketing jouw talent en heb je een sterke affiniteit met sport? Ga er dan maar eens goed voor zitten.

Wij zijn Team TOC

Team TOC, gevestigd in Oss, organiseert en produceert nationale en internationale sportevenementen. Dit doen we op eigen initiatief en voor eigen rekening en risico, maar ook in opdracht van sportbonden, overheden en het bedrijfsleven. Door de kennis en krachten van ons team te bundelen met een uitgebreid netwerk, zijn we al 20 jaar een betrouwbare speler binnen de sportwereld. Team TOC is de uitdagende en onderscheidende organisator van mondiale sportevenementen waar atleten successen behalen, fans overwinningen vieren en organisatiepartners trots op zijn. Wij zijn specialist in het organiseren van sportevenementen.

Wie zoeken we

Team TOC is opzoek naar een specialist op het gebied van communicatie & marketing. Waarom communicatie voorop? Omdat dit het belangrijkste werkveld is waarin je aan de slag zult gaan. Hoe kan jouw dag eruit zien bij Team TOC?

’s Ochtends kom je binnen en begin je de dag met een praatje bij de leukste office manager in de eventbranche. Inmiddels heb je een vers kopje koffie getapt of kookt het water in de waterkoker en ga je echt aan de slag. In de ochtend check je de social channels van Team TOC en plaats je een post over de opbouw waarmee je collega’s bezig zijn.

Aansluitend besteed je tijd aan een website die gebouwd moet worden voor een nieuw evenement dat in 2022 gaat plaatsvinden. Dat doe je niet helemaal zelf, maar daarvoor ga je aan de slag met externe specialisten op dit vakgebied. Juist van samenwerken met verschillende mensen krijg jij extra energie.

Net voor dat het tijd is voor een broodje leg jij de laatste hand aan een aantal interne communicatie templates, waarmee jouw collega’s aan de slag kunnen. Vervolgens is het tijd voor een broodje, een lunchwandeling en dan ga je écht aan de slag: in 2023 staat er een compleet nieuw en eigen event op het programma en daarvoor ga jij het communicatie/marketing plan schrijven. Daarvan raak je niet in de stress, maar je kijkt er juist naar uit om dit op te pakken!

Eind van de middag zet je vervolgens de DTP’er aan het werk om een aantal visuals te maken en schrijf je een persbericht voor de opening van een evenement dat bijna gaat beginnen. Tijdens die opening ben jij als communicatiespecialist van Team TOC in charge en communiceer je met onder andere de wethouder die de opening verzorgt, maar ook met alle andere stakeholders die een rol hebben deze dag.

Net voordat het weekend gaat starten sluit je de vrijdag af met een borrel in de Team TOC Sports bar samen met je collega’s.

 • Je hebt een goed gevoel voor taal en vindt het leuk om te schrijven;
 • De wereld van social media kent voor jou geen geheimen;
 • Je bent afgestudeerd aan een opleiding in de richting van (sport) marketing/ communicatie;
 • Je hebt 1-4 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
 • Je bent per 1 september voor 24 uur in de week beschikbaar;
 • Je bent woonachtig op maximaal 40 minuten reisafstand van Oss;
 • Je hebt een passie voor sport;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste, Duits en Frans een pré;
 • Je bent gedreven, leergierig, proactief en flexibel;
 • Je vindt het niet erg om tijdens onze evenementen in het weekend te werken (± 5x per jaar);
 • Kennis van en ervaring met online marketing, CMS-systemen en Adobe producten (Photoshop, Premiere, Indesign, Illustrator) is een pré.

 Wat wij bieden

 • Een job waarin jij je communicatieve ‘ei’ kwijt kan;
 • Een contract voor ten minste zes maanden met intentie tot verlenging;
 • Een passende vergoeding conform opleiding en ervaring;
 • Opleiding/ trainingen;
 • Werken in een hecht team;

Je bent enthousiast, je vingers jeuken. Wat nu?

Ben je enthousiast geworden? We zijn erg benieuwd naar jou en jouw werk! Stuur ons daarom zo snel mogelijk je creatieve motivatie samen met je curriculum vitae naar marcel@teamtoc.nl.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Marcel van de Goor door een e-mail te sturen naar marcel@teamtoc.nl of te bellen naar 0412 405 280.