Het is alweer twee jaar geleden, maar als we er aan terugdenken krijgen we nog steeds kippenvel: de World Archery (Para) Championships 2019 in ’s-Hertogenbosch. En wie weet vallen we wel in de prijzen met dit veelzijdige evenement waar verbinden centraal stond.

Breng nu je stem uit! 
De Gouden Giraffe Event Awards laten zien op welke wijze events van een enorme waarde kunnen zijn voor bedrijven, merken en andere organisaties. Naast een juryprijs, is er ook een publieksprijs. En daarvoor hebben wij jouw stem nodig. Klik hier om direct jouw stem uit te brengen en wie weet staat de Gouden Giraffe later dit jaar bij ons in de Team TOC Sportsbar.

Terugblik
Met 305 para handboogschutters uit 55 landen en 610 valide schutters uit 92 landen vormden de World Archery (Para) Championships 2019 in ‘s-Hertogenbosch het grootste topsportevenement van Nederland in 2019. Samen met tal van partners hebben we gezorgd voor mooie momenten die bezoekers en deelnemers niet snel zullen vergeten. Check snel de Youtube video om het Archery 2019 gevoel (opnieuw) te ervaren! 

Partners van het evenement
Gemeente ‘s-Hertogenbosch, BrabantSport, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nederlandse Handboogbond, World Archery, NOC*NSF, Uniek Sporten, More2Win, Thinc ahead, Hyundai, Red Bull, Bavaria en Daelmans Stroopwafels.