Op maandag 17 december om 19:30 uur (UTC + 1:00) op Fox Sports 5, is de halfuur durende highlight show van de tweede Curaçao Tennis Legends te zien. Op Curaçao gingen de voormalige toppers Sjeng Schalken, Henri Leconte, Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Nicolás Lapentti en Wayne Ferreira de (ludieke) strijd met elkaar aan. De heren zorgden niet alleen op de baan voor hilarische momenten, maar ook tijdens de Hole in 1 challenge op de Tafelberg.

Bijzonder was het optreden van de lokale tennistopper Timothy Blok (23) uit Willemstad in de dubbel. Blok verving de geblesseerde Nicolás Lapentti en samen met Henri Leconte nam hij het op tegen oud-wereldkampioenen dubbelspel Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. De overwinning was dichtbij voor het gelegenheidsduo Blok/Leconte, maar de ervaring van Haarhuis/Eltingh gaf de doorslag in de beslissende tie-break. Voor Blok was het een “fantastische ervaring” om met de Legends op het Centre Court te staan.

Naast drie dagen lang toptennis en entertainment op het Centre Court van Santa Barbara Beach & Golf Resort in Nieuwpoort verzorgden de zes tennislegendes – Sjeng Schalken, Nicolás Lapentti, Wayne Ferreira, Jacco Elting, Henri Leconte en Paul Haarhuis – verschillende activiteiten op het eiland. Op dinsdag werd er gezocht naar de nieuwe Jean-Julien Rojer en Kiki Bertens tijdens een masterclass voor de meest talentvolle tennisjeugd van Curaçao, op vrijdag gaven de legends een tennisclinic op het Brionplein in Willemstad voor 150 schoolkinderen en op de slotdag kregen de tenniskampioenen bezoek van de kinderen van stichting Siloam. Ook werd er een cheque overhandigd aan Stichting CliniClowns Curaçao.

Organisator van de Curaçao Tennis Legends en CEO van het sportevenementenbureau Team TOC, Eric Kersten, kan niet wachten tot de uitzending te zien is:” Het is super om aan Nederland te laten zien wat een geweldige tijd we hebben gehad op Curaçao. Niet alleen onze gasten hebben genoten van tennis en entertainment, maar ook de kinderen op Curaçao die voor het eerst kennis hebben gemaakt met de tennissport. Het zijn zonnige en vrolijke beelden om te zien, dat is in deze donkere en koude maanden in Nederland altijd een prima afleiding. Natuurlijk bieden we aan iedereen op Curaçao ook de mogelijkheid om de highlight show te bekijken, na de uitzending op Fox Sports is de show te zien op ons Youtubekanaal: youtube.com/curacaotennislegends.